ArtunKauppa.fi – NeoLife-tuotteiden verkkokauppa

Tämä on itsenäisen NeoLife-jälleenmyyjän verkkokauppa. NeoLifen viralliselle englanninkieliselle sivustolle löydät osoitteesta neolife.com. Voit myös tilata suoraan tukusta ArtunKaupan jäsenasiakkaana rekisteröimällä kanta-asiakkuuden tunnuksella 44-414748.

Kun haluat jatkuvan 20-30% alennuksen tuotteista, luo itsellesi oma ID-numero NeoLifen järjestelmään. (Sisältää Lifestyle-lehden 4 kertaa vuodessa. Ei velvoita säännöllisiin ostoihin.)

Postin lisäksi voit tilata tuotteita DB Schenkerin ja Matkahuollon noutopisteisiin sekä R-kioskiin. Halutessasi voimme toimittaa tilauksesi henkilökohtaisesti Espoon, Helsingin (3-tien länsipuoli ja Kehä 1:n etelä puoli), Kirkkonummen, Länsi-Vantaan ja Siuntion sekä rajatusti Oulun alueille.

Voit myös noutaa itse tilauksesi Kirkkonummen Masalasta tai Oulun Linnanmaalta. Ennen tilaamista tutustu toimitus- ja maksutapoihimme.

Tehdäksesi tilauksen verkkokaupastamme tarvitset tunnukset, jotka saat kätevästi rekisteröitymällä. Tunnusten saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit tilata tuotteita myös puhelimitse. Voit halutessasi tilata myös ilman rekisteröitymistä yhteydenottolomakkeen kautta. Katso tästä ohjeet tilaamiseen.

Selaa sähköistä tuoteluetteloa tai tilaa se itsellesi tilauksesi mukana tästä.

Saat kaikki NeoLife-tuotteet edullisemmin, kun rekisteröidyt jäseneksi tästä! Lisätietoja EDUT-sivulla.

Tutustu toimintaamme klikkaamalla kuvaa.

Miten tuotteemme eroavat muista?

Ylläpidätkö säännöllisesti terveyttäsi vai hoidatko mieluummin sairauksia? Molemmat maksavat. Arvostatko ravitsemuksen osuutta?

Ravinto on terveysvakuutus

Suosituimmat tuotteet