Tervetuloa ArtunKauppaan

Tämä on itsenäisen NeoLife-edustajan ylläpitämä verkkosivusto. NeoLife:n viralliselle sivustolle löydät osoitteesta neolife.com.

Meiltä voit tilata tuotteita DB Schenkerin, Matkahuollon ja Postin noutopisteisiin sekä R-kioskiin. Halutessasi voimme toimittaa tilauksesi henkilökohtaisesti Espoon, Helsingin, Kirkkonummen, Siuntion ja Vantaan alueelle sekä valikoiduille Oulun postinumeroalueille. Voit myös noutaa itse tilauksesi Kirkkonummen Masalasta tai Oulun Linnanmaalta. Ennen tilaamista tutustu toimitus- ja maksutapoihimme.

Tehdäksesi tilauksen verkkokaupastamme tarvitset tunnukset, jotka saat kätevästi rekisteröitymällä. Tunnukset ovat henkilökohtaisia ja niiden saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit tilata tuotteita myös puhelimitse. Voit halutessasi tilata myös ilman rekisteröitymistä. Katso tästä ohjeet tilaamiseen.

Selaa sähköistä tuoteluetteloa tai tilaa se itsellesi tilauksesi mukana tästä.

Saat kaikki NeoLife-tuotteet edullisemmin, kun rekisteröidyt jäseneksi tästä!

Miten tuotteemme eroavat muista?

Ylläpidätkö säännöllisesti terveyttäsi vai hoidatko mieluummin sairauksia? Molemmat maksavat. Arvostatko ravitsemuksen osuutta?

Video: Ravinto on terveysvakuutus

Tuotteitamme