Rekisteröitymispalkkio

Kun rekisteröidyt verkkokauppamme kautta NeoLifen tukkuasiakkaaksi, saat oikeuden tilata tuotteet maahantuontihintaan. Tällöin maksat niistä noin 20-30% pienemmän hinnan, kuin mitä hinnat ArtunKaupassa ovat. (Saat myös oikeuden hyödyntää NeoLifen Suomen verkkokauppajärjestelmää mahdollisten omien asiakkuuksiesi hoitamiseen: Asiakkaasi voivat tilata suoraan Turun varastolta. Näistäkin syntyy palkkio Sinulle. Rekisteröinti ei velvoita mihinkään säännöllisiin ostoihin tai toimintaan.)

Palautamme Sinulle rekisteröintimaksun kahdessa erässä: 2×30,00e. Vaihtoehtoisesti voit valita tuotteen/tuotteita samalla arvolla. Voit kertoa rekisteröitymisestäsi sekä pyytää palkkion lähettämistä yhteydenottolomakkeella, kun alla kerrotut kohdat ovat toteutuneet:

  1. erän saat kun teet oman 100 pisteen tilauksen tukkuun ID-numerollasi, jonka sait sähköpostiisi rekisteröidyttyäsi.
  2. erän saat kun teet toisen oman 100 pisteen tilauksen ID-numerollasi.

100 pistettä vastaa esim. 5 kpl Kal-Mag tai 10 kpl Super 10 litran pulloa kuin myös 4 kpl Formula IV-monivitamiinia. Vaihtoehtoisesti joku sinun kautta toimintaan rekisteröityvä voi tehdä nämä tilaukset ja molemmat saavat palkkion.

Suosittelemme kertomaan tästä mainiosta palkkiosta myös ihmisille lähipiirissäsi. Palkkio on voimassa vuoden 2024 kaikille ihmisille, jotka rekisteröityvät ArtunKaupan asiakastiimiin joko suoraan verkkokaupassamme tai Sinun ID:n kautta. Voit siis samalla kasvattaa omaa asiakastiimiäsi tämän palkkion avulla. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa pääset itse kiinni myös suurempiin rahallisiin ansioihin, joita näkyy alla olevissa kuvissa. Mitään ylärajaa palkkioille ei ole! (Huom. ID:n hinta on nyt 55e tai tuotteiden kera 100e/105e.)


TULE MKAAN, YHDESSÄ ONNISTUMME!