Cruciferous Plus, ravintolisä ristikukkaisista vihanneksista, 60 puristetta

30,90 

Ristikukkaiset vihannekset sisältävät voimakkaita ravintoaineita, joita on tärkeää saada joka päivä. Jos sinusta tuntuu, että silloin tällöin jää lehtikaali tai parsakaali syömättä, meillä on sinulle ratkaisu. Cruciferous Plus tarjoaa sinulle annoksen monia ristikukkaisia vihanneksia. Se sisältää myös E-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 9892 Osastot: ,

Kuvaus

Monet tutkimukset viittaavat siihen, että ristikukkaisiin kuuluvien vihannesten säännöllisellä käytöllä on elimistöä suojaavia vaikutuksia. Useat kansainväliset järjestöt suosittelevat ristikukkaisten vihannesten päivittäistä käyttöä. Ristikukkaisista vihanneksista uutetut isotiosyanaatit, indolikarbinolit, terpeenit ja kalkonit voivat vähentää elinympäristöstämme elimistöömme joutuneiden kemikaalien haitallisia vaikutuksia. Samalla ne neutralisoivat ja eliminoivat epätoivottuja molekyylejä.

NeoLife on kehittänyt ainutlaatuisen tuotteen, jossa hyödynnetään kaikki edellä mainittu tutkimus. NeoLife Cruciferous Plus sisältää hyödyllisiä aineosia ristikukkaisista vihanneksista sekä muista kasveista (appelsiinit, lakritsinjuuri, soijapavut).

Olemme pyrkineet luomaan markkinoiden täydellisimmän, teknisesti kehittyneimmän tuotteen, jossa yhdistyvät kaikki ristikukkaisten vihannesten hyödylliset ominaisuudet.

Tähän tavoitteeseen päästäksemme kävimme läpi ristikukkaisten kasvien ja hyvän terveyden välistä yhteyttä koskevat tutkimukset 20 vuoden ajalta ja kehitimme sitten aihutlaatuisen Cruciferous Plus -tuotteen, johon sisältyy suuri valikoima ristikukkaisia kasveja, kuten parsakaali, retiisi, lehtikaali, mustasinappi, ruskeasinappi, vesikrassi.

Kokonaisen ruusukaali-, valkokaali- tai parsakaaliannoksen nauttiminen päivittäin on helpommin sanottu kuin tehty. Yhdestä ainoasta NeoLifen Cruciferous Plus puristeesta saa kaikki hyödylliset aineosat optimoituna annoksena ristikukkaisia vihanneksia. Cruciferous Plus pohjautuu tieteellisiin havaintoihin.

Cruciferous Plus on erinomainen ravintolisä, joka oikaisee ruokavalion epätasapainon ja siitä saa riittävän annoksen ristikukkaisia vihanneksia päivittäin.

Fytoravintoaineiden voimaa ristikukkaisista vihanneksista helppokäyttöisen tabletin muodossa.

E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Voimakkaita, usein ruokavaliostamme puuttuvia ristikukkaisten vihannesten ravintoaineita parsakaalista, retiisistä, lehtikaalista, mustasta ja ruskeasta sinapista sekä vesikrassista.

Nauti yksi tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Cruciferous Plus

Download(164 kt)