Garlic Allium Complex, valkosipuli-sipuliravintolisä, 60 puristetta

24,20 

Sisältää luonnollisia ravintoaineita allium-kasviksista. Jokaisessa annoksessa on 4,2 mg allisiinia puhtaasta valkosipulijauheesta. Sisältää lisäksi bioaktiivisia yhdisteitä sipulista, purjosipulista ja ruohosipulista. Erityinen pinnoite varmistaa aktiivisen allisiinin kulkeutumisen suoraan suolistoosi maksimoiden imeytymisen ja poistaen jälkimaun.

Tuotetunnus (SKU): 9555 Osastot: ,

Kuvaus

On olemassa joukoittain tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat valkosipulin, sipulin, ruohosipulin, purjosipulin ja muiden allium-kasvisten käytön ja paremman terveyden välisen yhteyden. Runsaslukuinen ryhmä rikkiyhdisteitä aiheuttaa sekä allium-kasvisten pistävän hajun että niiden hyödylliset ominaisuudet.

NeoLifen Garlic Allium Complex on kokonaisista ruoka-aineista valmistettu nykyaikainen ravintolisä, josta saa standardisoidut määrät allisiinia, valkosipulin tärkeää aktiivista rikkiyhdistettä sekä allium-kasvien sisältämiä muita tärkeitä ravintoaineita.

Ainutlaatuinen teknologia takaa, että bioaktiivinen allisiini pääsee suolistoon, missä siitä on suurin hyöty.

Aktiivinen allisiini ja bioaktiiviset yhdisteet tarjoavat kaikki valkosipulin edut.

Sisältää luonnollisia ravintoaineita allium-kasviksista.

Ei aiheuta pahanhajuista hengitystä!

Jokaisessa annoksessa on 4,200 mcg allisiinia puhtaasta valkosipulijauheesta. Sisältää lisäksi bioaktiivisia yhdisteitä sipulista, purjosipulista ja ruohosipulista.

Ainutlaatuinen teknologia toimittaa valkosipulin aktiivisen allisiinin suoraan suolistoosi poistaen samalla jälkimaun ja maksimoiden imeytymisen.

Erityinen hajuton koostumus estää pahanhajuisen hengityksen.

Nauti 2 tablettia päivässä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 10 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Garlic Allium Complex

Download(273 kt)