Pro Vitality+, ravintolisä, 30 annospussia

57,00 

Ota elämästä kaikki irti energialla ja elinvoimaisuudella. Luo päivittäisiä hyviä tapoja alkaen ravintorikkaasta ruokavaliosta, joka sisältää täysjyviä, hedelmiä ja vihanneksia sekä kalaa. Yhdistä niihin liikuntaa ja painonhallintaa. ProVitality sisältää käteviä mukana kulkevia annospusseja, joita voit ottaa mukaan taskuusi tai laukkuusi. Annospusseissa on neljä ravintolisää täysjyvistä, hedelmistä ja vihanneksista sekä kalasta päivittäisen elinvoiman ylläpitämiseksi. Loistava ravintolisä kiireiseen elämäntyyliin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9942 Osastot: ,

Kuvaus

Väärään ruokavalioon ja ylipainoon liittyvät terveysongelmat kasvavat ympäri maailmaa. Monet ihmiset eivät saa ruokavaliostaan kaikkia tarpeellisia ravintoaineita. Ilman oikeaa ravitsemusta voimme menettää energiaa ja elinvoimaisuutta.

Tästä syystä kaikkien tulisi lisätä kokojyvien, hedelmien ja vihannesten sekä paljon omega-3-rasvahappoja sisältävien ruokien kulutusta – ja ylläpitää terveellistä painoa. Myös terveellistä ruokavaliota ylläpitävät ihmiset joutuvat silti kohtaamaan haasteita. Kiireinen elämäntyyli, kiireessä syöminen ja prosessoitujen ruokien yleisyys aiheuttavat ravitsemukseen aukkoja, jotka voidaan paikata ravintolisillä.

Kokonaisia ruoka-aineita elinvoimaisuudellesi

C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:ta ja DHA:ta.

A-, C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 5 × 20 × 18 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Pro Vitality+

Download(30 Mt)