Rejuvenating Rich Cream (All skin types), täyteläinen ravitseva voide

62,00 

Sertifioidusti luonnonmukaisessa Rejuvenating Rich Creamissa on ylellinen, syväravitseva koostumus, joka kosteuttaa ihoasi ja häivyttää hiusjuonteita ja ryppyjä. Kliinisesti todistettu häivyttävän ryppyjä jopa 38 % vain neljässä viikossa!*

Tässä koostumuksessa valjastetaan ikiviuhkon, C-vitamiinin, hyaluronihapon ja merikasviperäisten ainesosien teho, joka suojaa ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan.

Merikasviperäiset ainesosat on yhdistetty valikoitujen kasvipeäsiten ainesosien ja luonnollisten öljyjen kanssa, jotka tuovat ihosi parhaat puolet esiin.

*Kliinisesti todistettu häivyttävän ryppyjen syvyyttä ja pituutta neljän viikon päivittäisen käytön jälkeen. Tulokset voivat vaihdella.

Tuotetunnus (SKU): 369 Osasto:

Kuvaus

Kosteuttaa ja suojaa ihoa, joka on altistunut kuivattaville olosuhteille, kuten sään ääri-ilmiöille ja muille ympäristötekijöille (ilmastointi, lämmitys jne.)

Tarjoaa iholle lisäravintoa ja kosteutta vahvistaen sen puolustustoimintoa ja ehkäisten kuivumista. Kuivaan ihoon muodostuu herkemmin ryppyjä.
Sisältää akiivisia ainesosia, jotka häivyttävät hiusjuonteita ja ryppyjä ja tekevät ihosta säteilevämmän.

Rejuvenating Rich Cream sisältää merikasviperäistä ikääntymisen merkkejä hidastavaa BAAM-kompleksia (Botanical Anti-Aging Marine Complex), jossa on mukana ihoa energisoivia ja suojaavia meriperäisiä fytoravintoaineita. Ne työskentelevät yhdessä muiden tehokkaiden ryppyjä vastaan taistelevien ainesosien kanssa BAAM-kompleksi sisältää viittä tehokasta ainesosaa:

Ikiviuhkouute suojaa ihoa ja vahvistaa ihon puolustusta tarjoten tehokkaita ikääntymistä hidastavia ja kosteuttavia vaikutuksia.
Lainevaskisiipi (Alaria esculenta), ruskea merilevälaji, tarjoaa antioksidantteja samalla kun se energisoi ihoa ja edistää sen kimmoisuutta
Alteromonas-uute, meriperäinen polysakkaridi auttaa taistelemaan hiusjuonteita ja ryppyjä vastaan
Solmulevä (Ascophyllum nodosum) ja ruskolevä (Laminaria digitata) tarjoavat ravitsevia ominaisuuksia, jotka kiinteyttävät ja kosteuttavat.

Rejuvenating Rich Cream sisältää myös tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, joka sisältää antioksidantteja. Ravitseva lipidiemulsio ja luonnolliset öljyt ehkäisevät kuivumista ja rentouttavat ja rauhoittavat ihoa.

Käyttö

Käytä Rejuvenating Rich Creamia Nutriance Organic -ihonhoitorutiinin viimeisenä askeleena. Käytä joka päivä aamuin illoin optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Serfifioidusti luonnonmukainen
pH 4.9
Kliinisesti todistettu
100 % vegaaninen
Ei-komedogeeninen

Tuotteissa käytetyt ainesosat ja valmistusmetodit, jotka noudattavat tiukkoja laatu- ja ympäristövaatimuksia, mahdollistavat Nutriance -ihonhoitosarjan sertifioinnin COSMOS ORGANIC -sertifikaatilla ECOCERT GREENLIFE -sertifiointijärjestön kautta.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Rejuvenating Rich Cream

Download(407 kt)