Tre-en-en, ravintolisä, 120 kuoriloa

59,20 

Energia ja elinvoimaisuus alkavat solujesi kyvystä pysyä tehokkaina. Tre-en-en jyvätiiviste tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen uutteita kokonaisista ruoka-aineista, kuten vehnänalkiosta, riisileseistä ja soijapavuista.

Tuotetunnus (SKU): 9927 Osasto:

Kuvaus

Solukalvot tarvitsevat lipidejä ja steroleja pysyäkseen terveinä. Ikävä kyllä, lipidejä, steroleja ja muita tärkeitä ravintoaineita häviää ruokavaliomme peruselintarvikkeista niitä jalostettaessa. Tre-en-en -jyvätiivisteen soluille antama ravinto koostuu ainutlaatuisesta ja hienosta vehnänalkioiden, riisileseiden ja soijapapujen täysjyväuutesekoituksesta.

NeoLife kehitti ja toi markkinoille Tre-en-en -tuotteen maailman ensimmäisenä kasviravintoainelisänä vuonna 1958. Se sisältää hyvän terveyden ja solutoiminnan tarvitsemia kasvi-LIPIDEJÄ, mukaan lukien omega-6 ja omega-3 -rasvahapot (linoli- ja linoleenihappo), sekä kasvi-STEROLEJA, kuten beta-sitosteroli, gamma-oryzanoli, stigmasteroli ja kampesteroli sekä oktakosanoli.

Jyvätiivisteet tarjoavat soluravitsemusta ja tuovat energiaa ja elinvoimaisuutta.

Auttaa tukemaan solujen hyvää lipiditasapainoa.

Sisältää hyviä lipidejä ja steroleja, jotka täyttävät mahdolliset puutteet ravinnossasi näillä keskeisillä ravintoaineilla.

Nauti 1-3 kuoriloa päivässä aterioiden yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 7 × 7 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.