Vita-Squares, ravintolisä lapsille, 180 puristetta

35,10 

Herkullisen, pureskeltavan monivitamiinin lisääminen ruokavalioon on yksi tapa vastata kehon ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Vita-Squares on kattava ravintolisä, joka sisältää 18 vitamiinia ja kivennäisainetta sekä lipidejä ja steroleja. mutta ei keinotekoisia väriaineita, makuja, makeutusaineita tai säilöntäaineita.

Tuotetunnus (SKU): 9740 Osasto:

Kuvaus

Vankka ravitsemuksellinen perusta on tärkeä rakentaessasi pohjaa koko elämän kestävälle hyvälle terveydelle. Lasten ja murrosikäisten ruokavalio on kuitenkin usein puutteellinen, koska he eivät syö tarpeeksi hedelmiä, vihanneksia ja kokojyviä, vaan syövät sen sijaan liikaa pitkälle jalostettuja, sokeria ja rasvaa sisältäviä ruokia.

Ruokavaliosta puuttuu monia välttämättömiä ravintoaineita, kuten rautaa, A-, C- ja E-vitamiinia, sinkkiä, niasiinia, B6-vitamiinia ja foolihappoa. Ruokavalioon kuuluvat, lipideiksi ja steroleiksi kutsutut rasvat, jotka vaikuttavat ravitsemukseen solutasolla, ovat myös tärkeitä. Lipidit ja sterolit voivat auttaa soluja saamaan terveellisen määrän ravintoaineita ja poistamaan soluista kuona-aineita ja aineenvaihduntatuotteita.

Lasten kasvaessa heidän kehonsa tuottavat jatkuvasti uusia soluja, jotka muodostavat kudosta, luita, verta, lihaksia ja hermoja. Tämä moninkertaistaa heidän tarpeensa kattavaan ravintoon. Kun korkeatasoisen ravinnon tarve on näin suuri, jopa ilmeisen terveelliseen ruokavalioon jää usein puutteita.

Pureskeltava monivitamiini lapsille.

A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja näön pysymistä normaalina.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa.

Ladattu 18 keskeisellä vitamiinilla ja kivennäisaineella.

Vahvistettu koliinilla.

Tre-en-en jyvätiiviste tarjoaa hyviä lipidejä ja steroleja.

Herkullisia purutabletteja, jotka ovat peräisin täysin luonnollisista hedelmäuutteista.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, makuja, makeutusaineita tai säilöntäaineita.

Nauti etiketin ohjeen mukaisesti aterioiden yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vita-Squares

Download(710 kt)