Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat

Ilmainen Kotiinkuljetus
Ilmainen Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetuksen ajankohdasta ja paikasta sovitaan asiakkaan kanssa tilauksen maksun saavuttua. Saatavilla vain pääkaupunkiseudulle ja tietyille Oulun postinumeroalueille.
0,00 €
Nouto ArtunKaupasta
Nouto ArtunKaupasta
Noudon ajankohdasta ja paikasta sovitaan asiakkaan kanssa tilauksen maksun saavuttua. Kirjoita Vahvistus-sivulla toivekenttään, haluatko noutaa tilauksesi Kirkkonummelta vai Oulusta.
0,00 €
Nouto Matkahuollosta
Nouto Matkahuollosta
Nouda tilauksesi Matkahuollosta. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä.
5,90 €
Nouto PostNord Turku
Nouto PostNord Turku
Nouda pakettisi PostNord-terminaalista osoitteesta Ovakonkatu 1, Turku (avoinna ma-pe klo 8-16). Saat tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.
0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista
Nouto Postin pakettiautomaatista
Nouda tilauksesi valitsemastasi pakettiautomaatista. Saat lokerokoodin tekstiviestillä.
5,90 €
Nouto Postista
Nouto Postista
Nouda tilauksesi Postin palvelupisteestä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.
5,90 €
Nouto R-kioskilta
Nouto R-kioskilta
Nouda tilauksesi Ärräpakettina valitsemaltasi kioskilta. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä.
5,80 €
Postin kotiinkuljetus
Postin kotiinkuljetus
Tällä toimitustavalla Posti toimittaa minkä kokoisen tilauksen tahansa kiinteällä 13 euron hinnalla kotiovelle.
13,00 €
Asiakastilaaja
Tukkutilaaja
  • Lisätietoja
  • Sisältää Lifestyle -lehden 4 kertaa vuodessa
  • 20-25 % jatkuva alennus, lähetys suoraan tukusta
  • Tilaa tästä

Hinnat ovat alkaen-hintoja. Näet todelliset toimituskulut, kun olet valinnut tuotteita ostoskoriin ja siirryt valitsemaan toimitustapaa.

Maksutavat

MobilePay
MobilePay
Lähetettyäsi tilauksesi saat puhelinnumeron ja summan, joilla voit suorittaa maksun MobilePay-sovelluksella. Tiedot löytyvät myös sähköpostiisi lähetettävästä tilausvahvistuksesta. Kun maksu näkyy suoritettuna, toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla. Voimme myös lähettää maksupyynnön, kun maksumuistutus on lähetetty.
0,00 €
PayPal
PayPal
Lähetettyäsi tilauksesi saat linkin, jonka kautta voit maksaa tilauksesi PayPal-palvelussa turvallisesti pankki- tai luottokortilla. Edellyttää vain hetken kestävää rekisteröitymistä. Kun maksu näkyy suoritettuna, toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.
1,00 %*
Postiennakko
Postiennakko
Postiennakko maksetaan tilausta noudettaessa Postin hyväksymillä maksutavoilla. Jos postiennakkolähetys tulee automaattiin, saat tekstiviestinä linkin, joka vie postiennakon maksusivulle. Maksun jälkeen saat lokerokoodin. Emme toimita postiennakolla yli 200 euron arvoisia tilauksia.
10,00 €
Siirto
Siirto
Lähetettyäsi tilauksesi saat puhelinnumeron ja summan, joilla voit suorittaa maksun Siirto-sovelluksella. Tiedot löytyvät myös sähköpostiisi lähetettävästä tilausvahvistuksesta. Kun maksu näkyy suoritettuna, toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla. Voimme myös lähettää maksupyynnön, kun maksumuistutus on lähetetty.
0,00 €
Tilisiirto
Tilisiirto
Lähetettyäsi tilauksesi saat maksutiedot. Tiedot löytyvät myös sähköpostiisi lähetettävästä tilausvahvistuksesta. Kun maksu näkyy tilillämme, toimitamme tilauksen valitsemallasi toimitustavalla.
0,00 €

*) Prosenttihinnat tarkoittavat provisiota, joka lasketaan tilauksen tuotteiden ja toimitustavan summasta.Viimeksi katsottuja tuotteita