Acidophilus Plus, ravintolisä, 60 kuoriloa

Tuotenumero:9560
Hinta: 41,20 € / kpl
Määrä: kpl

Tuote-esittely

Hyödylliset (”hyvät”) suolistobakteerit auttavat meitä voimaan hyvin, ne vaikeuttavat tauteja aiheuttavien (”huonojen”) bakteerien ja sienien syntymistä ja parantavat ennen kaikkea suolistossa normaalisti esiintyvien mikrobien tasapainoa.

Tuhansia vuosia on kaikkialla maailmassa käytetty maitotuotteita, jotka on hapatettu näiden hyödyllisten bakteerien avulla(jogurtti, juusto, piimä). Bakteerien hyödylliset ominaisuudet on tunnettu niin tieteen kuin kansanlääkinnänkin parissa.

NeoLifen hyödyllinen bakteerilisä Acidophilus Plus yhdistää vahvuuden ja tekniikan taatakseen sen, että 5 miljardia elollista organismia kestää mahahapon ja pääsee perille suolistoon voidakseen siellä kehitellä eteenpäin hyödyllisiä ominaisuuksiaan.

  • Suolistoon kohdistettu kuorilo, joka sisältää 5 miljardia elävää mikro-organismia.

  • Hyviä bakteereja suolistofloorallesi.

  • Viisi miljardia mikro-organismia yhdessä kuorilossa - jopa 10 annosta jogurttia kerran päivässä nautittavassa muodossa.

  • Ainutlaatuinen sekoitus: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium bifidum animalis ja Streptococcus thermophilus.

  • Ainutlaatuinen Gel-Gard suoliston suojajärjestelmä takaa, että mahdollisimman paljon eläviä bakteereja pääsee suolistoon suojaamalla niitä vahvoja vatsahappoja vastaan.

  • Nauti yksi kuorilo päivässä.


Tuoteseloste
Viimeksi katsottuja tuotteita