Carotenoid Complex, karotenoidiravintolisä, 90 kuoriloa

Tuotenumero:9566
Hinta: 61,80 € / kpl
Määrä: kpl

Tuote-esittely

Karotenoidit - nimi joka on annettu hedelmissä ja vihanneksissa esiintyvien terveellisten ravintoaineiden värikkäälle perheelle, johon kuuluu noin 600 jäsentä. Karotenoidit ovat luonnossa esiintyviä värejä, joita näemme syömässämme ruoassa: punainen tomaatissa, keltainen kurpitsassa, oranssi porkkanassa. Karotenoideja on myös monissa vihreissä kasveissa, kuten pinaatissa, mutta ne ovat klorofyllin peitossa.

NeoLife Carotenoid Complex on ensimmäinen ja ainoa tämänlaatuinen tuote. Luonnollinen ravintolisä, joka tarjoaa täydellisen profiilin optimaalisen hedelmä- ja vihannesannoksen sisältämiä karotenoideja... joka ainoassa kuorilossa.

Neolifen Carotenoid Complex on yksi niistä monista, aikaansa edellä olevista Neolife-tuotteista, joita ihmiset käyttävät saaden oikeita ja elämää muuttavia tuloksia. Jokaiseen purkkiin on käytetty 110 kiloa hedelmiä ja vihanneksia, joita meidän tulisi nauttia joka päivä.

Carotenoid Complex nostaa vastustuskykyä tutkitusti 37 % jo kolmessa viikossa, mikä on todettu Yhdysvaltain Maatalousministeriön rahoittamassa tutkimuksessa.

Linkki: https://www.carotenoidcomplex.com/science/science7.html

  • Tarjoaa tehokkaita karotenoideja kokonaisista ruoka-aineista.

  • Sisältää luonnollisia ainesososia eri hedelmistä ja vihanneksista.

  • Porkkanoista, tomaateista, pinaatista, punaisista paprikoista, mansikoista, aprikooseista ja persikoista.

  • Nauti 1-3 kuoriloa päivässä.


Tuoteseloste
Viimeksi katsottuja tuotteita