Golden Puhdistustuotteet

Golden -logo

Muista pestä kädet!
Tehdä maailmasta terveempi – helpompaa kuin luuletkaan!

Oletko oivaltanut, että joka kerta kun käytät jotain tuotetta tai heität jotakin pois, lisäät omaa taakkaasi ympäristölle? Vaikka et tietenkään voi täysin lopettaa resurssien käyttämistä tai hyödykkeiden kuluttamista, on olemassa pieniä tapoja, joilla voit dramaattisesti pienentää omaa rasitustasi. Käyttämällä pienen annostuksen vaativia, vain vähän ympäristöä rasittavia puhdistustuotteita, voit hyödyttää tulevia sukupolvia todella huomattavasti.

Jo lähes neljän vuosikymmenen ajan NeoLife on tarjonnut erittäin tiivistettyjä puhdistustuotteita, jotka suoriutuvat mistä tahansa tehtävästä paljon pienemmällä annostuksella kuin niiden massatuotantovastineet. Nämä tuotteet eivät vain säästä rahojasi jokaisella käyttökerralla, vaan myös pienentävät sitä kuormaa, jonka siivouksesi aiheuttaa ympäristölle.

Voit laimentaa nämä erityiset tuotteet vedellä ja käyttää niitä kaikkeen siivoamiseen lattioista ja pöytätasoista grilleihin ja pihakivetyksiin! Tämän ansiosta sinun ei tarvitse täyttää kaappejasi kalliilla, vain yhteen tarkoitukseen soveltuvilla siivoustuotteilla. Käytät vähemmän, minkä ansiosta myös kulutat vähemmän rahaa samalla kun teet palveluksen ympäristölle. Tässä yhtälössä kaikki voittavat!

Järjestä: Nimi / Hinta
G1, pyykinpesuaine, 69 dl
60,20 €
LDC, tiski- ja kevytpuhdistusaine, 1 litra
21,00 €
LDC, tiski- ja kevytpuhdistusaine, 5 litraa
86,70 €
Soft, huuhteluaine, 1 litra
20,20 €
Super 10, tehopuhdistusaine, 1 litra
20,50 €
Super 10, tehopuhdistusaine, 5 litraa
83,30 €
Super 10, tehopuhdistusaine, 10 litraa
159,50 €
Super 10, tehopuhdistusaine, 25 litraa
353,00 €


Viimeksi katsottuja tuotteita