Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle keräämme asiakkaiden meiltä kysymiä kysymyksiä.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin toimintaamme koskeviin kysymyksiin.

Tein tilauksen, mutta en saanut tilausvahvistusta

Joskus sähköposti laittaa lähettämämme tilausvahvistukset roskapostiin. Tätä esiintyy erityisesti Gmail-sähköpostissa. Kannattaa katsoa ensin roskapostikansio ja jos viestiä ei löydy sieltä, ota meihin yhteyttä, niin lähetämme viestin uudelleen.

Miten rekisteröidyn?

Rekisteröityminen tapahtuu Kirjaudu-sivulla olevalla Rekisteröidy-lomakkeella. Anna sähköpostiosoitteesi sekä keksi itsellesi käyttäjätunnus ja klikkaa "Seuraava". Kirjoita PIN halutessasi muistiin. Saat sen myös sähköpostiisi. Klikkaa "Siirry lomakkeelle" ja pääset tilaamaan. Lähetämme sähköpostiisi kuittauksen, kun tunnuksesi on vahvistettu.

Käyttäjätunnus ja PIN-koodi eivät toimi?

Jos emme ole vielä lähettäneet kuittausta sähköpostiisi, emme ole vielä vahvistaneet tunnuksia. Jos olemme lähettäneet kuittauksen, mutta tunnukset eivät toimi vieläkään, kokeile päivittää sivu. Jos tämäkään ei toimi, otathan yhteyttä.

Miten toimin, jos en saa jo maksettua tilausta?

Kun olemme toimittaneet tilauksesi Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi, lähetämme sinulle seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten. Lähetystä säilytetään määräaika toimipaikassa tai pakettiautomaatissa. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta, mutta mikäli ilmoitus jää tulematta teknisistä syistä tai häviää, paketti palautuu meille säilytysajan päätyttyä. Mikäli epäilette tälläistä tapahtuneen, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti niin voimme tutkia tapauksen.

Voinko saada tuotteita halvemmalla?

Tuotteita voit tilata myös itse suoraa maahantuojan tukusta, jolloin hinta on n. 25% edullisempi. Tästä tilausvaihtoehdosta löydät tietoa täältä. Autamme mielellämme asiakasrekisteröinnin tekemisessä ja annamme tuoteneuvoja puhelimitse, sähköpostitse ja tarvittaessa henkilökohtaisesti lähialueellamme.

Miten NeoLife-tuotteet eroavat muista ja miten ne toimivat?

Tilaa esittely kotiisi tai muuhun sovittuun paikkaan niin kerromme lisää. Näin voit tehdä ilman ostovelvoitetta. Otat vain yhteyttä meihin. Katso tarkempaa tietoa tuotteistamme PowerPoint-esityksinä. 

Viimeksi katsottuja tuotteita