Mahdollisuus: säästä tai ansaitse


Kirjallisuus

Kirjallisuus + 1 tuote jokaisesta tuoteryhmästä

Vasemmalla yleinen logistiikkaketju ja oikealla NeoLifen.

NeoLife-tuotteita voit saada huomattavasti edullisemmin suoraan tukusta tilattuna ja jopa kokonaan ilman toimituskuluja. Tästä on suurta etua, jos perheessäsi tarvitaan epäsäännöllisten ruoka-aikojen ja kiireisen elämäntavan takia paljon ravintolisiä tasapainottamaan päivittäistä ruokavaliota.

Rekisteröityessäsi NeoLifen tukkuasiakkaaksi maahantuojan verkkosivujen kautta [painike sivun alareunassa], saat kotiisi oheisen kaltaisen infopaketin kirjallisuutta. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta.

Kirjallisuuspaketissa on mm. yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteista ja yrityksestä kuin mitä löydät sivustoltamme tai internetistä. Rekisteröinti sisältää LifeStyle-lehden neljä kertaa vuodessa. Ja tärkeimpänä on tukkuosto-oikeus eli voit tehdä tilauksia suoraan NeoLifen tukkuvarastosta internetissä omilla tunnuksillasi ilman välikäsiä. Tällöin tuotteiden hinnat ovat vähintään 15-20 % edullisempia ja lisäksi voit saada bonusta kuukausittain. Rekisteröinti ei velvoita minkäänlaisiin pakollisiin ostoihin.

Tukkuasiakkaana voit kuitenkin hyödyntää liiketoimintamahdollisuuden. Tällöin tukenasi on NeoLifen toimistotiimi Suomessa ja maailmalla sekä kansainvälinen tiedeorganisaatio, jotka hoitavat oheisessa kaaviossa kuvattuja tehtäviä. Tällä liiketoiminnalla voit tehdä lisäansioita tai suuriakin tuloja vailla ylärajaa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä.

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset rekisteröitymään NeoLifen tukkuasiakkaaksi (siirryt maahantuojan verkkosivuille).Viimeksi katsottuja tuotteita