Mahdollisuus: säästä tai ansaitse

Kirjallisuus
Kirjallisuus + 1 tuote jokaisesta tuoteryhmästä

Vasemmalla yleinen logistiikkaketju ja oikealla NeoLifen.

Asiakkaana tuotteemme voit saada huomattavasti edullisemmin suoraan tukusta tilattuna ja jopa kokonaan ilman toimituskuluja. Tästä on suurtakin etua, kun perheessäsi tarvitaan epäsäännöllisten ruoka-aikojen ja kiireisen elämäntavan takia paljon ravintolisiä tasapainottamaan päivittäistä ruokavaliota.

Kun rekisteröidyt tukkuasiakkaaksi maahantuojan verkkosivujen kautta [painike sivun alareunassa], voit valita kahdesta vaihtoehdosta: kirjallisuus tai kirjallisuus sekä yksi tuote jokaisesta tuoteryhmästä.

Kirjallisuuspaketissa on mm. yksityiskohtaisempaa tietoa tuotteista ja yrityksestä kuin mitä löydät sivustoltamme tai internetistä. Rekisteröinti sisältää LifeStyle-lehden neljä kertaa vuodessa. Ja tärkeimpänä on tukkuosto-oikeus eli voit tehdä tilauksia suoraan NeoLifen tukkuvarastosta internetissä omilla tunnuksillasi ilman välikäsiä. Tällöin tuotteiden hinnat ovat 15-20 % edullisempia ja lisäksi voit saada bonusta kuukausittain.

Tukkuasiakkaana voit hyödyntää liiketoimintamahdollisuuden, jolloin tukenasi on NeoLifen kansainvälinen organisaatio, joka hoitaa mm. ohessa kuvattuja tehtäviä. Tällä liiketoiminnalla voit tehdä lisäansioita tai suuriakin tuloja vailla ylärajaa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä.

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset rekisteröitymään NeoLifen tukkuasiakkaaksi.Viimeksi katsottuja tuotteita