Toimitusehdot

1. JOHDANTO

Tekemällä tilauksen ArtunKaupasta vakuutat lukeneesi ja hyväksyneesi nämä ehdot. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia toimitusehtoja. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Nämä toimitusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty. Toimitusehtoja voidaan muuttaa yksipuolisella päätöksellä ilman erillistä ennakkoilmoitusta.

2. ASIAKAS

ArtunKauppa (jäljempänä: “Kauppa”) myy kaikkia valikoimassaan olevia tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille (jäljempänä: “Asiakas”). Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Asiakas on velvollinen tilausta tehdessään antamaan kaikki pyydetyt tiedot, jotka ovat kuluttaja-asiakkailta vähintään: etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas lähettää tilauslomakkeen tai -viestin Kaupalle. Mitään asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Annettuja tietoja käytetään vain asiakassuhteen ylläpitoon.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Kaikki Kaupan sivuilla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron mutta eivät mahdollisia toimitus- ja maksukuluja. Teemme parhaamme, jotta hinnastossa ei olisi virheitä, mutta jos mahdollisesti havaitset sellaisen, ilmoita siitä Kaupalle välittömästi, jotta voimme korjata sen mahdollisimman nopeasti.

Kauppa pidättää oikeuden perua tilaus selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta.

Tilaukset toimitetaan aina tilaushetkellä voimassaolevia tilauslomakkeen hintatietoja käyttäen. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset viiden arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta. Muussa tapauksessa ilmoitamme toimitusaika-arvion asiakkaalle.

4. TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu Kaupan verkkosivuilta löytyvän tilauslomakkeen välityksellä. Kaikki edut ja alennukset on laskettu mukaan tilauksen yhteishintaan tilauslomakkeella.

Lopulliset toimituskulut määräytyvät tilauksen arvioidun painon mukaan lomakkeella. Kaupalla on oikeus vaihtaa toimitustapa, mikäli alkuperäisen toimitustavan painoraja ylittyy. Näin tehtäessä ilmoitetaan siitä Asiakkaalle sähköpostitse ja Asiakkaalta peritään käytettävän toimitustavan kulut.

Tilauslomakkeelle pääseminen edellyttää Asiakkaalta PIN-koodia, jonka voit tilata Kaupan verkkosivuilta. Sen tilatessasi et sitoudu mihinkään eikä sinulta edellytetä mitään.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa.

Toimitusaika-arviot on laadittu varastotilanteen ja maahantuojan antamien toimitusaikatietojen perusteella. Kauppa ja/tai maahantuoja ei ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä (katso ylivoimainen este).

5. MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

Ajankohtainen luettelo käytettävistä toimitus- ja maksutavat on luettavissa Kaupan internetsivustolla.

Koskee toimitustapoja Kotiinkuljetus sekä Nouto: Kun tilaus on saapunut Kaupalle, ehdotamme mahdollisia kotiinkuljetus- tai noutoaikoja puhelimitse tai sähköpostitse. Tilauksen maksamatta jättäminen ei kelpaa peruutukseksi.

6. VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Ennen tilauksen tai sen osan palauttamista tai vaihtoa Asiakkaan on lähetettävä sähköpostitse vapaamuotoinen reklamaatio (katso kohta 7) sähköpostiosoitteeseemme, jotta voimme lähettää ohjeet palauttamisesta tai vaihdosta sekä palautus- tai vaihtolomakkeen. Vaihto tai palautus lähetetään osoitteeseen: ArtunKauppa.fi, Sepänkyläntie 10 A 1, 02430 Masala.

Vaihto tai palautus tulee pakata huolellisesti sillä pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Alkuperäisestä tilauksesta sekä vaihdosta tai palautuksesta mahdollisesti koituneet maksu- ja/tai toimituskulut maksaa Asiakas. Tilauksen maksamatta jättäminen ei kelpaa peruutukseksi, eikä noutamatta jättäminen kelpaa palautukseksi. Mikäli Asiakas ei nouda pakettia, on Kaupalla oikeus periä paketin palauttamisesta aiheutuneet kulut Asiakkaalta.

Tuotetta palauttaessasi tarjoamme seuraavat vaihtoehdot:

  1. Toimitamme tilalle uuden samankaltaisen tuotteen.
  2. Vaihdamme sen kalliimpaan, jolloin Asiakas maksaa erotuksen.
  3. Vaihdamme sen halvempaan, jolloin Kauppa hyvittää erotuksen.
  4. Asiakas saa täyden korvauksen tuotteesta.

Kauppa ei ole vastuussa huolimattomasti ja ehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään Asiakkaalta.

7. REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään kuitin tai muun vastaavan todisteen ostotapahtumasta reklamoinnin yhteydessä. Vapaamuotoisen reklamaation voi tehdä viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta sähköpostitse (katso yhteystiedot) tai postitse: ArtunKauppa.fi, Sepänkyläntie 10 A 1, 02430 Masala. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisena.

Mikäli Asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, tulee Asiakkaan ilmoittaa asiasta 14 vuorokauden kuluessa Kaupalle. Virheellinen toimitus palautetaan Kaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Kauppa palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

8. YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Kauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Kauppa on velvollinen ilmoittamaan tällaisesta tilanteesta välittömästi Asiakkaalle.

9. RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

10. VOIMASSAOLOAIKA

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 20.11.2015 lähtien ja niitä sovelletaan kaikkiin tuon ajankohdan jälkeen tehtyihin tilauksiin. Aiempiin tilauksiin käytetään tilauksen ajankohdan mukaisia toimitusehtoja.