Bio-Tone, aminohapporavintolisä, 120 puristetta

54,40 

Käytä Bio-Tonea suoritukseen ja kunnossa pysymiseen! Ainutlaatuinen NeoLife SPORT Bio-Tone tarjoaa aminohapot L-arginiini, L-ornitiini ja L-tyrosiini sekä välttämätöntä ravintoainetta koliina ja inositolia, jota löytyy jokaisesta solusta. Oli tavoitteena sitten kiinteytyminen, lisäenergia tai fyysinen vahvuus, hyvin toimiva aineenvaihdunta on avainasemassa lihaksen rakentamisessa ja urheilusuorituksesta tai kiireisistä arkirutiineista palautumisessa.

Tuotetunnus (SKU): 9935 Osasto:

Kuvaus

Käytä Bio-Tonea suoritukseen ja kunnossa pysymiseen! Ainutlaatuinen NeoLife SPORT Bio-Tone tarjoaa aminohapot L-arginiini, L-ornitiini ja L-tyrosiini sekä välttämätöntä ravintoainetta koliina ja inositolia, jota löytyy jokaisesta solusta.

Oli tavoitteena sitten kiinteytyminen, lisäenergia tai fyysinen vahvuus, hyvin toimiva aineenvaihdunta on avainasemassa lihaksen rakentamisessa ja urheilusuorituksesta tai kiireisistä arkirutiineista palautumisessa.

L-Arginiini on ehdollisesti välttämätön aminohappo, eli keho tarvitsee sitä kun palautumisen aiheuttama fysiologinen tarve ylittää kehon kyvyn tuottaa sitä.
L-Ornitiini on ei-välttämätön aminohappo, jota muodostuu L-arginiinin hajoamisesta. Ornitiini on välttämätöntä ammoniakin poistamiseen verestä. Munuaiset voivat muuntaa ornitiinia takaisin arginiiniksi, joten sillä on monia samoja hyötyjä keholle kuin arginiinilla.
L-Tyrosiini on ei-välttämätön aminohappo, jota keho tuottaa fenyylialaliinista. Tyrosiinia tarvitaan lisämunuaishormonien epinefriinin (adrenaliini) ja norepinefriinin (noradrenaliini) sekä keskushermoston välittäjäaine dopamiinin tuotantoon.
Koliini on välttämätön ravintoaine, joka edistää homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa sekä maksan normaalia toimintaa. Sitä pidetään lipotrooppisena tekijänä ja se toimii yhdessä muiden ravintoaineiden kanssa, jotka edistävät lipidien normaalia aineenvaihduntaa. Sitä tarvitaan keskushermoston rakenteessa ja toiminnassa, jossa se on osa kalvoja ja “muistihermostovälittäjä” asetyylikoliinia.
Inositoli on ravintoaine, jota löytyy jokaisesta solusta ja sillä on tärkeä tehtävä viestiaineena. Se on välttämätön osa solukalvojen fosfolipidejä.

Ei sisällä vaarallisia piristeitä
Ei mitään keinotekoista!
Ei keinotekoisia väriaineita, makuja, makeutusaineita tai säilöntäaineita!

Takaamme, että tuote ei sisällä Kansainvälisen olympiakomitean ja Maailman antidopingtoimiston tällä hetkellä kieltämiä aineita.

Lisätiedot

Paino 0,100 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.