Formula IV Plus, monivitamiini- ja kivennäisaineravintolisä, 60 kuoriloa

49,70 

Kun etsit raudatonta monivitamiini. ja kivennäisainelisää, Formula IV Plus vastaa tarpeeseesi. Se tarjoaa laajan kirjon vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten luonnollista A-, D- ja B-vitamiinia, C- ja E-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 9691 Osastot: ,

Kuvaus

Tutkijat painottavat edelleen, että on olemassa muitakin tärkeitä ravintoaineita kuin klassiset vitamiinit ja kivennäisaineet. Niin tärkeitä kuin nämä kaksi ryhmää ovatkin optimaalisen terveyden kannalta, olemme myös oppineet, että fytoravintoaineet, entsyymit, hivenaineet ja muut ravintoaineet ovat yhtä tärkeässä roolissa.

Alkuperäinen Formula IV, joka kehitettiin 1950-luvulla, oli ensimmäinen monivaikutteinen ravintolisä, joka sisälsi vitamiineja, kivennäisaineita ja fytoravintoaineita, kuten tärkeitä lipidejä ja steroleja. Formula IV Plus jatkaa tätä erinomaisten ravintolisien perinnettä raudattomalla koostumuksella, joka sisältää myös kivennäisaineita.

Lisäksi se tyydyttää 100 % päivittäisestä sinkin tarpeesta. Formula IV Plus sisältää myös enemmän Tre-en-en -jyvätiivistettä kuin edeltäjänsä Formula IV; ainetta, jota ihmiset ympäri maailmaa ovat jo vuosikymmeniä käyttäneet tehokkaana ravintolisänä.

Formula IV, joka sisältää enemmän kivennäisaineita ja 50 % enemmän Tre-en-en jyvätiivistettä. Raudaton koostumus.

Laaja kirjo ravintoaineita, jotka tukevat ruokavaliotasi raudattomassa muodossa.

Laaja kirjo vitamiineja ja kivennäisaineita, mukaan lukien A- ja D-vitamiinia, B-vitamiiniyhdistelmiä, C- ja E-vitamiinia.

Ei sisällä rautaa.

Tre-en-en jyvätiiviste tarjoaa hyviä lipidejä ja steroleja.

Luonnollisen lehtivihreän väriset, pehmeät gelatiinikuorilot varmistavat pitoisuuden.

Nauti yksi Multi tabletti ja yksi Tre-en-en kuoriloa päivässä aterian yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 10 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Formula IV Plus

Download(783 kt)