Aloe Vera Plus, aaloejuoma, 1 litra

23,10 

Herkullinen ja ravitseva juoma, joka tuotetaan puhtaasta aloe vera geelistä. Sisältää vain parhaimman laatuista aaloe vera mehua, joka on uutettu aloe vera-lehden maukkaasta sisäisestä osasta.

Tuotetunnus (SKU): 9731 Osastot: , ,

Kuvaus

Aloe vera -kasvi on perinteinen yrtti ja aines luonnollisissa juomissa ja sitä on käytetty eri puolilla maailmaa sekä ulkoisesti että sisäisesti noin 4000 vuoden ajan terveyden ja hyvinvoinnin tukena.

Tutkijat alkavat nyt voida osoittaa, että tällä mehikasvilla on todella tehoa. NeoLifen raikas Aloe Vera Plus sisältää puhdasta aloe vera -mehua ja NeoLifen erikoisyrttiteesekoitusta (teetä, ginsengiä, kamomillasauniota ja sitruunaa).

Hedelmäsokerilla makeutettu Aloe Vera Plus on erinomaisen hyvältä maistuva juoma, josta luonnollisella tavalla saatu energia auttaa kohtaamaan päivän haasteet.

Puhtaan aaloe veran aikojen kuluessa testatuiksi tulleet hyvät ominaisuudet ainutlaatuisessa, yksinoikeudella käytettävässä sekoituksessa, joka muodostaa virkistävän, raikkaan juoman.

Tarjoaa luonnollisia ainesosia hyvinvointiasi varten.

Herkullinen, luonnollinen maku

Optimaalinen maku ja teho saavutetaan vain aloe vera-geelistä uutetusta mehusta.

Erityinen kolmen yrtin teesekoitus.

Makeutettu luonnollisella fruktoosilla matalan glykeemisen vasteen aikaansaamiseksi. Antaa nopeaa ja pitkäkestoista energiaa.

Juo 50-100 ml päivässä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 30 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Aloe Vera Plus

Download(530 kt)