NeoLife Ravintolisät

EDUT-sivulta näet, miten voi saada tuotteitamme edullisemmin.

“Olet mitä syöt” on paljon muutakin kuin lause, jota äitisi käytti saadakseen sinut syömään oikein. Se on perusteellinen totuus.

Onko nykyisen pikaruokavalikoiman keskellä mikään ihme, että terveytemme heikkenee? Minä tahansa päivänä 95% ihmisistä ei saa riittävästi niitä ravintoaineita, joita tarvitaan hyvään terveyteen. Samana päivänä 75% ihmisistä syö sellaista ruokaa, joka on itse asiassa terveydelle haitallista.

Kun et saa sitä, mitä tarvitset ja kulutat liikaa sitä, mitä et tarvitse, luot ravitsemuksellisia kuiluja ruokavalioosi ja altistat itsesi mahdollisuudelle joutua kohtaamaan mitä tahansa negatiivisia vaikutuksia, jotka liittyvät puutteisiin ravinnossa.

NeoLife on kehittänyt ravintolisiä, joiden tarkoitus on auttaa sinua täyttämään ruokavaliossasi olevat ravitsemukselliset puutteet, jotka johtuvat mm. maaperän köyhtymisestä sekä torjunta-aineista. Nämä voivat muuttaa ravintoainekoostumusta ja olla myrkyllisiä nautittuna. Erityisen tärkeää ravitsemuksesta huolehtiminen on lasten kohdalla.

Kun tutkit NeoLifen tuotteita tarkemmin, huomaat ettet löydä “muodikkaita” tai “ylimainostettuja” tuotteita. Miksi? Koska jo yli 60 vuoden ajan NeoLife on tutkinut ja tuottanut ravintolisiä, jotka kuuluvat ihmisen ravintoaineketjuun. Jos joku tutkittu raaka-aine todetaan ei-turvalliseksi ihmisen ravinnossa, emme käytä sitä tuotteissamme.

Koska terveytesi on tärkein omaisuutesi, suhtaudumme siihen vakavasti.

Näytetään kaikki 34 tulosta