Chelated Zinc, sinkkiravintolisä, 90 tablettia

21,20 

Sinkkiä tarvitaan noin kolmessasadassa kehon entsyymissä ja se on mukana lukuisissa kehon välttämättömissä toiminnoissa. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se on kriittisen tärkeä ravintoaine iholle, hiuksille, kynsille ja näölle sekä myös normaalille hedelmällisyydelle ja lisääntymiselle. NeoLife Chelated Zinc tarjoaa erittäin puhdasta ja korkeapitoista sinkkiä, joka on kelatoitu kahden aminohapon, glysiinin ja metioniinin kanssa optimaalisen biosaatavuuden ja paremman imeytymisen saavuttamiseksi.

Kuvaus

MIKSI SINKKIÄ?

  • Sinkki edistää normaalia proteiini- ja DNA-synteesiä.
  • Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Sinkki edistää makroravintoaineiden, kuten hiilihydraattien ja rasvahappojen aineenvaihduntaa.
  • Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina.
  • Sinkki edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa ja näön pysymistä normaalina.
  • Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa.
  • Sinkki edistää luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Parhaita sinkin lähteitä ovat liha ja kala, joten kasvisruokavalio tai vähän lihaa sisältävä ruokavalio tarjoaa usein päivittäistä saantisuositusta vähemmän sinkkiä. Lisäksi niissä on usein paljon imeytymistä haittaavia tekijöitä.MIKSI SINKKIÄ? – Sinkki edistää normaalia proteiini- ja DNA-synteesiä. – Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. – Sinkki edistää makroravintoaineiden, kuten hiilihydraattien ja rasvahappojen aineenvaihduntaa. – Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina. – Sinkki edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa ja näön pysymistä normaalina. – Sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa. – Sinkki edistää luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Parhaita sinkin lähteitä ovat liha ja kala, joten kasvisruokavalio tai vähän lihaa sisältävä ruokavalio tarjoaa usein päivittäistä saantisuositusta vähemmän sinkkiä. Lisäksi niissä on usein paljon imeytymistä haittaavia tekijöitä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Chelated Zinc

Download(119 kt)