Acidophilus Plus, maitohappobakteerivalmiste, 60 kuoriloa

50,40 

Huonovointinen vatsa voi aiheuttaa huonoa oloa kenelle tahansa. Ylläpidä harmonista suoliston tasapainoa “hyvillä” bakteereilla ja huomaat eron. Acidophilus Plus tarjoaa viisi miljardia “elävää” mikro-organismia (viittä eri tyyppiä) jokaisessa kuorilossa suolistoflooran hyvän tasapainon tukemiseksi.

Tuotetunnus (SKU): 9560 Osastot: ,

Kuvaus

Hyödylliset (”hyvät”) suolistobakteerit auttavat meitä voimaan hyvin, ne vaikeuttavat tauteja aiheuttavien (”huonojen”) bakteerien ja sienien syntymistä ja parantavat ennen kaikkea suolistossa normaalisti esiintyvien mikrobien tasapainoa.

Tuhansia vuosia on kaikkialla maailmassa käytetty maitotuotteita, jotka on hapatettu näiden hyödyllisten bakteerien avulla(jogurtti, juusto, piimä). Bakteerien hyödylliset ominaisuudet on tunnettu niin tieteen kuin kansanlääkinnänkin parissa.

NeoLifen hyödyllinen bakteerilisä Acidophilus Plus yhdistää vahvuuden ja tekniikan taatakseen sen, että 5 miljardia elollista organismia kestää mahahapon ja pääsee perille suolistoon voidakseen siellä kehitellä eteenpäin hyödyllisiä ominaisuuksiaan.

Suolistoon kohdistettu kuorilo, joka sisältää 5 miljardia elävää mikro-organismia.

Hyviä bakteereja suolistofloorallesi.

Viisi miljardia mikro-organismia yhdessä kuorilossa – jopa 10 annosta jogurttia kerran päivässä nautittavassa muodossa.

Ainutlaatuinen sekoitus: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium bifidum animalis ja Streptococcus thermophilus.

Ainutlaatuinen Gel-Gard suoliston suojajärjestelmä takaa, että mahdollisimman paljon eläviä bakteereja pääsee suolistoon suojaamalla niitä vahvoja vatsahappoja vastaan.

Nauti yksi kuorilo päivässä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 4 × 4 cm (senttimetri)

3 arviota tuotteelle Acidophilus Plus, maitohappobakteerivalmiste, 60 kuoriloa

  1. Asiakas

    Auttaa suolistoa toimimaan normaalisti. On myöskin selvästi parantanut vastustuskykyäni.

  2. Asiakas

    Acidofilus Plus on luottotuotteeni! Vuosien kokemusten perusteella voin kertoa, että toista yhtä hyvää maitohappobakteeri ei ole markkinoilla. Suosittelen! 🙂

  3. Asiakas

    Acidophilus Plus. Olen käyttänyt ko. tuotetta jo usean vuoden ajan. Se on ainoa tuote mikä omalle vatsa-suolistoalueelle sopii eikä aiheuta ummetusta. Ja olen sentään kokeillut toista kymmentä eri maitohappobakteeria ennen tätä. Tämä on suosikkituote perheessämme. Voinkin siis täydestä sydämestäni suositella sen käyttöä muillekin. 😀

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Acidophilus Plus

Download(1 Mt)