Tiedostot

Kaikkien NeoLifen tuotteisiin päätyvien ainesosien tulee täyttää tiukat laatuvaatimuksemme. Jokaisen tavarantoimittajan ja raaka-aineen täytyy vastata tiukkoihin vaatimuksiimme puhtaudesta, pitoisuudesta, koostumuksesta, alkuperästä ja monista muista laadullisesti tärkeistä tekijöistä. Kaikkea tätä tarkkailevat ja hoitavat erittäin asiantuntevat ihmiset integroidun maailmanlaajuisen toimitusjärjestelmämme kautta. Heidän käytössään on viimeisintä tekniikkaa edustava laadunvarmistusohjelma, joka on lyömätön toimialallamme.

Jokaisesta NeoLifen tuotteesta löytyvä eränumero toimii ikkunana tähän järjestelmään, jonka avulla voimme jäljittää jokaisen ainesosan sen alkuperästä lopulliseen kulutukseen. Tämän järjestelmän tiukkuus ja edut ovat nähtävissä erittäin hyvin suuressa joukossa kasviperäisiä fytoravintoaineita, jotka muodostavat ravintolisävalikoimamme ytimen. Järjestelmän avulla voimme kirjaimellisesti jäljittää kasviperäisistä lähteistä tulevat ainesosat Tre-en-en jyvätiivisteestä kokonaisten ruoka-aineiden karotenoideihin ja Tre -juoman marjoista peräisin oleviin polyfenoleihin aina maatilalta ruokapöytään.

Tämä varmistaa tuotteen puhtauden, pitoisuuden, koostumuksen, arvon ja tehokkuuden, joiden ansiosta NeoLife on legendaarinen. Lue koko kuvaus alta “Pellolta pöytään”-dokumentista!