Tiedostot

Kaikkien NeoLifen tuotteisiin päätyvien ainesosien tulee täyttää tiukat laatuvaatimukset. Jokaisen tavarantoimittajan ja raaka-aineen täytyy vastata tiukkoihin vaatimuksiin puhtaudesta, pitoisuudesta, koostumuksesta, alkuperästä ja monista muista laadullisesti tärkeistä tekijöistä. Kaikkea tätä tarkkailevat ja hoitavat erittäin asiantuntevat ihmiset integroidun maailmanlaajuisen toimitusjärjestelmän kautta. Heidän käytössään on viimeisintä tekniikkaa edustava laadunvarmistusohjelma, joka on lyömätön toimialalla.

Jokaisesta NeoLifen tuotteesta löytyvä eränumero toimii ikkunana tähän järjestelmään, jonka avulla voi jäljittää jokaisen ainesosan sen alkuperästä lopulliseen kulutukseen. Tämän järjestelmän tiukkuus ja edut ovat nähtävissä erittäin hyvin suuressa joukossa kasviperäisiä fytoravintoaineita, jotka muodostavat ravintolisävalikoimamme ytimen. Järjestelmän avulla voi kirjaimellisesti jäljittää kasviperäisistä lähteistä tulevat ainesosat Tre-en-en jyvätiivisteestä kokonaisten ruoka-aineiden karotenoideihin ja Tre -juoman marjoista peräisin oleviin polyfenoleihin aina maatilalta ruokapöytään.

Tämä varmistaa tuotteen puhtauden, pitoisuuden, koostumuksen, arvon ja tehokkuuden, joiden ansiosta NeoLife on legendaarinen. Lue koko kuvaus alta “Pellolta pöytään”-dokumentista!