Mahdollisuus: säästä tai ansaitse

NeoLife-tuotteita voit saada huomattavasti edullisemmin suoraan tukusta tilattuna ja myös ilman toimituskuluja. Tästä on suurta etua, jos perheessäsi tarvitaan epäsäännöllisten ruoka-aikojen ja kiireisen elämäntavan takia paljon ravintolisiä tasapainottamaan päivittäistä ruokavaliota.

Rekisteröityessäsi NeoLifen tukkuasiakkaaksi maahantuojan verkkosivujen kautta [painike sivun alareunassa], saat kotiisi oheisen kaltaisen infopaketin kirjallisuutta. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta. Samalla aukeaa oma henkilökohtainen verkkokauppa käyttöösi!

Tukkuasiakkaana voit hyödyntää liiketoimintamahdollisuuden. Tällöin tukenasi on NeoLifen toimistotiimi Suomessa (Turku) ja maailmalla sekä kansainvälinen tiedeorganisaatio. Nämä hoitavat oheisessa kaaviossa kuvattuja tehtäviä sekä tutkivat ja kehittävät tuotteita jatkuvasti. Tällä liiketoiminnalla voit tehdä lisäansioita tai suuriakin tuloja vailla ylärajaa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä. Näet toiminnastamme tiivistetyn animaation klikkaamalla videon auti alta.

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset rekisteröitymään NeoLifen tukkuasiakkaaksi (siirryt maahantuojan verkkosivuille).

Kirjallisuus
Kirjallisuus + 1 tuote jokaisesta tuoteryhmästä
Vasemmalla yleinen logistiikkaketju ja oikealla NeoLifen.