Mahdollisuus: säästä tai ansaitse

NeoLife-tuotteita saat huomattavasti edullisemmin suoraan tukusta tilattuna ja myös ilman toimituskuluja. Tästä on suurta rahallista etua, jos perheessäsi tarvitaan epäsäännöllisten ruoka-aikojen ja kiireisen elämäntavan takia paljon ravintolisiä tasapainottamaan päivittäistä ruokavaliota.

Rekisteröityessäsi NeoLifen tukkuasiakkaaksi maahantuojan verkkosivujen kautta (painike sivun alareunassa), saat sähköpostiisi oman ID-numeron ja postitse kotiisi oheisen kaltaisen infopaketin kirjallisuutta. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: tuotteilla tai ilman niitä. Oma henkilökohtainen verkkokauppa on nyt käytössäsi ja voit tilata edullisempia tuotteita itsellesi ilman muita velvotteita!

Tukkuasiakkaana voit halutessasi hyödyntää liiketoimintamahdollisuuden. Tällöin tukenasi on NeoLifen toimistotiimi Suomessa (Turku) ja maailmalla sekä kansainvälinen tiedeorganisaatio. Nämä tahot hoitavat yhdessä oheisessa kaaviossa kuvattuja, yleisesti kaikkeen yritystoimintaan liittyviä tehtäviä sekä tutkivat ja kehittävät uusia tuotteita jatkuvasti. Tällä liiketoiminnalla voit tehdä lisäansioita tai suuriakin tuloja vailla ylärajaa. Tämä onnistuu ilman perinteisiä yrittämisen riskejä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä. Näet toiminnastamme tiivistetyn animaation klikkaamalla videon auki alta.

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset rekisteröitymään NeoLifen tukkuasiakkaaksi (=siirryt NeoLifen verkkosivuille ja ilmoitat tietosi. ArtunKauppa.fi, ID-tunnus 44-414748, on toiminnan suosittelija, sponsori, Sinulle.) Otamme yhteyttä, kun saamme tietosi maahantuojan järjestelmästä. Yhteystietomme löytyvät ylävalikosta, jos Sinulle tulee kysymyksiä. Tervetuloa ArtunKaupan tiimiin ja NeoLife-perheen jäseneksi!

Kirjallisuus
Kirjallisuus + 1 tuote jokaisesta tuoteryhmästä
Vasemmalla yleinen logistiikkaketju ja oikealla NeoLifen.