Nutriance Organic - vegaaninen ihonhoito

EDUT-sivulta näet, miten voi saada tuotteitamme edullisemmin.

AGE DEFYING CELL ACTIVATING SYSTEM:

Ikääntymistä hidastava solujen aktivointijärjestelmä (3 askelta)

Askel 1: Puhdista ja hemmottele
Puhdista luonnollisesti ja supista huokosia kuivattamatta ihoa.

Askel 2: Tasapainota ja virkistä
Palauta normaali pH-tasapaino, puhdista huokoset ja paranna ihon tekstuuria ja sävyä.

Askel 3: Aktivoi ja ravitse
Ravitse stressaantunutta ihoa. Vahvista ihon luonnollista kykyä vastustaa ikääntymistä ja uudistaa soluja, jotta iho näyttää nuorekkaalta.

NUTRIANCE ORGANIC ON SERTIFIOITU TIETEELLISESTI MUODOSTETTU MERIKASVIPOHJAINEN, LUONNONMUKAINEN IHONHOITOSARJA.

Ikääntymistä hidastava solujen aktivointijärjestelmä valjastaa Nutriance Organicin yhteyisvaikutteiset ominaisuudet kolmeen askeleeseen, jotka on suunniteltu vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Merikasvit ovat peräisin suojatusta biosfääristä Molènen saaristosta Ranskan Bretagnesta, joka tunnetaan runsaasta merilevien, meriveden, mineraalisuolojen ja hivenaineiden määrästä. Ainutlaatuisten meriperäisten ainesosien suojaavia ja ravitsevia ominaisuuksia tukevat laaja kirjo muita kasviperäisiä ainesosia luonnosta.

Sarja on muodostettu yhdessä johtavien ihonhoitoasiantuntijoiden ja meribiologien kanssa arvostetussa tutkimus- ja dermatologiakeskuksissa Ranskassa.

Nutriance Organic -ihonhoitosarja on sertifioitu COSMOS ORGANICS -sertifikaatin korkeimmalla tasolla ECOCERT GREENLIFE:n kautta. NeoLife Nutriance luonnonmukaiseen ihonhoitosarjaan kuuluu korkealaatuisia tuotteita, jotka on sertifioitu korkeimmalla laatutasolla. Tämä taso on tarkkaan määritelty ja sen saavuttaminen edellyttää useita sertifiointijärjestön suorittamia tarkastuksia. Tavan, jolla ainesosat kasvatetaan, kerätään ja käsitellään, täytyy täyttää tiukat standardit. Lisäksi valmistuksessa käytettyjen prosessien ja valmistustapojen tulee kunnioittaa ympäristöä sekä ihmisen terveyttä ja hyvinvointia.

COSMOS Organic sertifioitu ECOCERT:in toimesta ECOCERT GREENLIFE sertifioi luonnonmukaisen Nutriance -ihonhoitosarjan Cosmetics Organic Standardin (COSMOS) mukaan. COSMOS-standardi koskee kosmetiikkatuotteita, joita markkinoidaan luonnonmukaisina tai luonnollisina. Sen periaatteet ovat:

– Edistää luonnonmukaisesta maataloudesta peräisin olevien tuotteiden käyttöä;
– Edistää luonnonvarojen vastuullista käyttöä ja ympäristön kunnioittamista;
– Edistää sellaisten käsittely- ja valmistusmenetelmien käyttöä, jotka ovat puhtaita ja kunnioittavat ympäristöä ja ihmisen terveyttä, integroida ja kehittää “vihreää kemiaa”.

COSMOS -standardi kehitettiin tiennäyttäjäksi kohti yhdemukaisen maailmanlaajuisen luonnonmukaisten ja luonnollisten kosmetiikkatuotteiden sertifiointistandardin kehittämistä.

Näytetään kaikki 11 tulosta