Omega-3 Salmon Oil Plus, kalaöljyravintolisä, 90 kuoriloa

44,50 

Täydellinen tapa lisätä omega-3-rasvahappoja ruokavalioosi. Jokainen kolmen kuorilon annos ainutlaatuista omega-3-koostumustamme tarjoaa 1,070 mg omega-3-rasvahappoja sekä standardisoidut määrät kaikkia kahdeksaa omega-3-rasvahappoa, kuten EPA:ta ja DHA:ta, jotka kuuluvat luonnollisesti ihmisen ruokavalioon.

Kuvaus

Jo kauan on todistetusti tiedetty, että omega-3 rasvahapoilla on kriittinen rooli ihmisten ravitsemuksessa. Varsinkin kahta kalaöljyistä löydettyä omega-3 rasvahappoa, EPA:ta (eikosapentaeenihappoa) ja DHA:ta (dokosaheksaeenihappoa), on tutkittu paljon.

Nykyään viimeisimmät tieteelliset tutkimukset eivät vain vahvista EPA:n ja DHA:n tärkeätä roolia ihmisten terveyden kannalta, vaan ne ovat myös osoittaneet, että omega-3 rasvahappoperheeseen kuuluu kaikkiaan kahdeksan jäsentä, jotka kaikki vaikuttavat optimaaliseen ravitsemukseen. Tämä kriittisen tärkeä ruokavalioon kuuluvien omega-3 rasvahappojen ketju alkaa ALA:sta (alphalinoleenihappo) ja päättyy DHA:han (dokosaheksaeenihappo), ottaen kuusi tärkeää askelta matkan varrella. Jokaisella tiedetään olevan oma ainutlaatuinen biokemiansa ja tukevan omega-3:n synergististä roolia ihmisten ravitsemuksessa.

Kansainväliset terveysorganisaatiot Euroopassa suosittelevat, että kaikki aikuiset söisivät 2-3 annosta kalaa joka viikko optimaalisen terveyden takia. Tavallisesta ruokavaliosta voi tietenkin saada kaikki tarvittavat rasvahapot, mutta ikävä kyllä monien aikuisten ongelma on se, että he syövät hyvin vähän kalaa säännöllisesti ja vain harvoin täyttävät tämän tärkeän ravitsemuksellisen tarpeensa. Suuri osa väestöstä ei saa lainkaan laaja-alaisia omega-3 rasvahappoja viikkoihin, joskus kuukausiin. Mainitsemattakaan sitä faktaa, että useat kalan lähteet ovat epäilyttäviä ympäristön saastumisen vuoksi. Raskaana olevat naiset, jotka eniten tarvitsisivat ravinnostaan omega-3 rasvahappoja, ironisesti saavat ohjeen vähentää kalan syöntiään kertaan viikossa, saasteiden saamisen riskin vuoksi.

NeoLife ratkaisee riittämättömän omega-3 rasvahappojen saannin ongelman ainutlaatuisella Omega-3 Salmon Oil Plussalla. Puhdas ja vahva Omega-3 Salmon Oil Plus tarjoaa lohiöljyn täydellisen omega-3 profiilin sisältäen kaikki kahdeksan omega-3 rasvahappoperheen jäsentä. Näin jokaisessa ravintolisäannoksessa on taatusti kattava omega-3 valikoima.

Kaikki 8 ihmisen ravinnossa mukana olevaa omega-3-rasvahappoa

EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.

DHA edistää näön ja aivotoiminnan pysymistä normaalina.

Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta.

Kaikki lähteet seulotaan yli 200 mahdollisen haitallisen aineen varalta.

Varmistamme standardisoidut määrät kaikkia kahdeksaa ihmisen ravitsemuksessa mukana olevaa omega-3-perheen jäsentä.

Nauti 3 kuoriloa päivässä aterioiden yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 4 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Omega-3 Salmon Oil Plus

Download(1 Mt)