All C, C-vitamiinipuriste, 120 purutablettia

26,60 

C-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Koska keho ei voi tuottaa sitä itse, on tärkeää saada sitä joka päivä. All C tarjoaa herkullisia, appelsiinimakuisia purutabletteja, jotka sopivat kaikille. Sisältää 50 mg C-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 9552 Osastot: ,

Kuvaus

NeoLife All C on ainutlaatuinen kirjaimellisesti ottaen monien sellaisten tärkeiden aineiden muodostama tiiviste, joita luontoon tarkoittanut nautittavaksi yhdessä C-vitamiinin kanssa.

Koska C-vitamiini on niin herkkä tuhoutumaan, olemme me NeoLife:ssä lisänneet tuotteeseemme 10% enemmän tehoa valmistusvaiheessa. Tämä lisä takaa NeoLife All C:n täyden tehon.

NeoLife All C on kehitetty siten, että se sisältää kaikki samat luonnon hyötyaineet kuin appelsiini, myös bioflavonoideja.

Makeutusaineet on tasapainotettu samassa suhteessa kuin tuoreessa appelsiinissa. Herkullinen appelsiininmaku on peräisin luonnon appelsiinimehusta. Käytännöllinen purutabletti mahdollistaa C-vitamiinin nauttimisen koko päivän.

Pureskeltava NeoLife All C puriste on sitäpaitsi täydellinen C-vitamiini niille, joiden saattaa olla vaikea niellä tabletteja.

Pureskeltava C-vitamiini

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ikenien, hampaiden, ihon ja verisuonten normaalia toimintaa varten.

Nauti yksi purutabletti päivässä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 4 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.