Flavonoid Complex, flavonoidiravintolisä, 60 puristetta

29,60 

Saat runsaasti flavonoideja sisältävien hedelmien ja vihannesten hyödyt. Flavonoid Complex sisältää vesiliukoisia flavonoideja vihreästä teestä, lehtikaalista, karpaloista, seljanmarjoista, punaisista ja mustista rypäleistä, punajuuresta, sitruunoista, appelsiineista ja greipistä ainutlaatuisessa tiivistetyssä muodossa. Sisältää myös C-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 9790 Osastot: ,

Kuvaus

Ruoassamme flavonoideja esiintyy pääasiassa hedelmissä ja vihanneksissa: suuria määriä flavonoideja on myös teessä ja viineissä sekä sitrushedelmissä ja marjoissa. Yksi ravinnossa olevien flavonoidien tärkeimmistä tehtävistä on suojata hapettumiselta vesipitoisilla alueilla solujen ympärillä sekä elimistön nesteissä, esimerkiksi veressä.

Käyttämällä julkaistua analyysitietoa NeoLife kehitti koostumuksen flavonoideja ja vastaavia yhdisteitä sisältävistä aineista, jotka olisivat mukana paljon flavonoideja sisältävässä hedelmä ja vihannesannoksessa. Näihin tutkimiimme ravintoaineisiin kuuluvat:punajuuret, mustikat, karpalot, seljanmarjat, vihreä tee, rypäleet (punaiset ja mustat), greipit, lehtikaalit, sitruunat, appelsiinit, vadelmat.

Jokainen NeoLife Flavonoid Complex puriste kehitettiin sellaiseksi, että se vastaa yhtä annosta näitä ravintoaineita. Raaka-aineet valittiin huolellisesti niin, että mukaan tulivat kaikki flavonoidit mukaanlukien:

Flavonoideja kokonaisista ruoka-aineista ainutlaatuisessa tiivistetyssä muodossa.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Vesiliukoisia flavonoideja vihreästä teestä, lehtikaalista, karpaloista, seljanmarjoista, punaisista ja mustista rypäleistä, punajuuresta, sitruunoista, appelsiineista ja greippitiivisteestä.

Nauti 2 tablettia päivässä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Flavonoid Complex

Download(491 kt)