Wheat Germ Oil with vitamin E, E-vitamiiniravintolisä, 100 kuoriloa

42,80 

E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. NeoLife tarjoaa kattavan, täysin luonnollisen ravintolisän, joka sisältää koko E-vitamiiniperheen, 4 tokoferolia ja 4 tokotrienolia.

Tuotetunnus (SKU): 9562 Osastot: ,

Kuvaus

NeoLife tarjoaa sinulle laadukkaan E-vitamiinilisän, jolla on runsaasti merkittäviä etuja: Täydellinen E-vitamiiniperhe, johon kuuluu sekä tokoferoleja että tokotrienoleja luonnollisessa muodossaan. NeoLifen tuotteissa kaikki ravintoaineet esiintyvät samassa muodossa kuin luonnossa. Ihmisravinnossa alfatokoferoli ei koskaan esiinny yksin.

Valitettavasti markkinoilla on useita tuotteita, joissa sitä käytetään yksinään. Luonnossa alfatokoferolit esiintyvät yhdessä muiden E-vitamiiniperheen jäsenten, eli beeta-, gamma- ja deltatokoferolien sekä alfa-, beeta-, gamma- ja deltatokotrienolin kanssa. Saman koostumuksen löydät myös ravintolisistämme, jotka on valmistettu kokonaisista ruoka-aineista. Tuloksena on tuote, joka sisältää laajan kirjon ravintoaineita niiden luonnollisessa suhteessa, ja joka antaa huomattavasti paremman suojan kuin pelkkä alfatokoferolivalmiste.

Perustana puhdas vehnänalkioöljy.

Synteettinen E-vitamiini on petrokemian teollisuuden tuote, mutta NeoLifen luonnollisen E-vitamiinilisän tärkein aineosa on puhdas vehnänalkioöljy. Koska vehnänalkioöljy sisältää monipuolisesti kaikkia kahdeksaa E-vitamiiniperheen jäsentä ja on erinomainen alfatokoferolin lähde, se on täydellinen pääraaka-aine ravintolisässä käytettäväksi.

Perusraaka-aineena käytetään raffinoimatonta kylmäpuristettua vehnänalkioöljyä, johon lisätään runsaasti tokoferoleja ja tokotrienoleja sisältävää soijauutetta sekä puhdasta, luonnollista alfatokoferolitiivistettä. Kylmäkäsittely sekä alan huippua oleva lipidien uuttamistekniikka takaavat tuotteen tuoreuden ja tehon.

Tehokas, luonnollinen alfatokoferolitiiviste optimoi imeytymisen soluihin. Puhdas ja täysin luonnollinen alfatokoferolitiiviste sisältää 10 mg laadukasta E-vitamiinia / kuorilo. Siitä solusi saavat tarvitsemansa E-vitamiinin helposti imeytyvässä ja hyväksikäytettävässä muodossa.

Tehokasta rasvaliukoista E-vitamiinia kokonaisista ruoka-aineista.

E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Sisältää kaikkia kahdeksaa E-vitamiinin muotoa ja tarjoaa laajan suojan. 4 tokoferolia ja 4 tokotrienolia.

Nauti yksi kuorilo päivässä.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Wheat Germ Oil with vitamin E

Download(585 kt)