Vegan D, vegaaninen D-vitamiiniravintolisä, 120 tablettia

20,60 

D-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvoja luita, hampaita ja lihaksia. Se edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Keho tuottaa D-vitamiinia kun ultravioletti B (UVB) -säteet auringosta osuvat ihoon. D-vitamiinia voi saada myös suoraan ruoasta, mutta sitä on yleisesti vaikeaa saada riittävästi pelkästään ruoasta. Talviaikaan ja nykypäivän sisätiloihin painottuvan elämäntyylin myötä voi esiintyä D-vitamiinin puutteita. D-vitamiiniravintolisä voi olla tehokas tapa täyttää nämä puutteet ja antaa kehollesi sen tarvitsemaa D-vitamiinia.

Tuotetunnus (SKU): 865 Osastot: , ,

Kuvaus

D-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvoja luita, hampaita ja lihaksia. Se edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Keho tuottaa D-vitamiinia kun ultravioletti B (UVB) -säteet auringosta osuvat ihoon.

D-vitamiinia voi saada myös suoraan ruoasta, mutta sitä on yleisesti vaikeaa saada riittävästi pelkästään ruoasta. Talviaikaan ja nykypäivän sisätiloihin painottuvan elämäntyylin myötä voi esiintyä D-vitamiinin puutteita. D-vitamiiniravintolisä voi olla tehokas tapa täyttää nämä puutteet ja antaa kehollesi sen tarvitsemaa D-vitamiinia.

NeoLife Vegan D on ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollista lähteistä peräisin olevia kokonaisia ruoka-aineita sisältäviä ainesosia, jotka sisältävät paljon D-vitamiinia biosaatavassa muodossa.

Yhdistää D3 ja D2 (kolekalsiferoli/ergokalsiferoli).
Sisältää:
D3-vitamiinia jäkälästä (Cladonia rangiferina), joka tunnetaan harmaaporonjäkälänä
D2-vitamiinia hiivasta ja huippulaadukkaista herkkusienistä (Agaricus bisporus).
Vegaaninen
D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä.
D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 4 × 4 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.