Tutustu Zoom-sovelluksessa NeoLife-tuotteisiin ja tiimin toimintaan

Tule osaksi NeoLife-perhettä, maailmanlaajuista yritystä, joka on toiminut hyvinvointialalla yli 60 vuotta ja toimii tällä hetkellä yli 50 maassa ympäri maailman. NeoLife tekee yrittäjyydestä saavutettavaa kaikille ja tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset: korkealaatuiset tuotteet, omistautuneen henkilökunnan, koulutusta, tuottoisan palkkiojärjestelmän, kannustimia, matkoja ja tunnustusta. Tule mukaan tiimiimme ja osaksi NeoLife-perhettä. Sinun elämäsi, sellaisena kuin sinä sen haluat!

Lataa Zoom-sovellus ennakolta valmiiksi täältä. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiassa. Esityksen katsominen ei velvoita Sinua mihinkään, mutta se voi tarjota vaikka tien oheisen kaltaiselle rantamatkalle… Tai vaihtoehtoisesti sivun alareunassa kuvakarusellissa näkyviin kohteisiin.Tapahtumatiedot päivittyvät myös kansainvälisillä sivuilla, joita pääset katsomaan alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Klikkaa kuvasta sivulle, jossa näkyvät kaikki tapahtumat.ympäri maailman.

Seuraava esitys tuotteista ja NeoLife-toiminnasta Zoomissa näkyy alla. Klikkaa itsesi linkistä mukaan positiiviseen seuraan!

PäiväysAihe Linkki/Passcode
30.11.2022
Klo 19.00
Talvi on usein kovaa aikaa iholle. Pakkanen, viima, vaihtelevat lämpötilat ja sisäilman kuivuus tuovat omat haasteensa ihonhoitoon. Ei ole yhdentekevää, millaisilla aineilla ihoa hoitaa. Riittävään ihon kosteutukseen tulee kiinnittää erityistä huomiota, joten puhutaan mm. siitä keskiviikkona. Näet, miten saat pidettyä ihosi terveenä myös talviolosuhteissa.
Pääset tutustumaan myös FaceSpa-tuntiin ja sen tarjoamiin taloudellisiin etuihin.

Linkki

Meeting ID: 844 6741 9538
Passcode: 032466
21.11. klo 18.00Tiesitkö, että Suoliston ja vatsan hyvinvoinnilla on valtava merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja ravintoaineiden imeytymiseen? Tervetuloa kuulemaan, miten voit tukea suolistoa ja vatsaa ruokavalioll, samalla kuulet myös lisäansiomahdollisuudesta.

Linkki

Meeting ID: 436 019 4755
Passcode: Syksy2022

Teemme yhdessä ja opetamme toinen toisiamme kohti parempia tuloksia ja saamme henkistä kasvua.

Esityksen jälkeen voit ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja riskittömän toiminnan käynnistämisestä!