Tutustu Zoom-sovelluksessa NeoLife-tuotteisiin ja tiimin toimintaan

Tule osaksi NeoLife-perhettä, maailmanlaajuista yritystä, joka on toiminut hyvinvointialalla yli 60 vuotta ja toimii tällä hetkellä yli 50 maassa ympäri maailman. NeoLife tekee yrittäjyydestä saavutettavaa kaikille ja tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset: korkealaatuiset tuotteet, omistautuneen henkilökunnan, koulutusta, tuottoisan palkkiojärjestelmän, kannustimia, matkoja ja tunnustusta. Tule mukaan tiimiimme ja osaksi NeoLife-perhettä. Sinun elämäsi, sellaisena kuin sinä sen haluat!

Lataa Zoom-sovellus ennakolta valmiiksi täältä. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiassa. Esityksen katsominen ei velvoita Sinua mihinkään, mutta se voi tarjota vaikka tien oheisen kaltaiselle rantamatkalle… Tai vaihtoehtoisesti sivun alareunassa kuvakarusellissa näkyviin kohteisiin.Tapahtumatiedot päivittyvät myös kansainvälisillä sivuilla, joita pääset katsomaan alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Klikkaa kuvasta sivulle, jossa näkyvät kaikki tapahtumat.ympäri maailman.

Seuraava esitys tuotteista ja NeoLife-toiminnasta Zoomissa näkyy alla. Klikkaa itsesi linkistä mukaan positiiviseen seuraan!

PäiväysAihe Linkki/Passcode
28.9.2022
Klo 19.00
Onko tuttua, että unesi on jatkuvasti huonoa ja heräät aamulla väsyneenä?
Onko ravinnolla merkitystä?
Tervetuloa Zoomi linjoille
kuulolle.

Linkki

Meeting ID: 897 0386 3802

Passcode: Unentarve

Teemme yhdessä ja opetamme toinen toisiamme kohti parempia tuloksia ja saamme henkistä kasvua.

Esityksen jälkeen voit ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja riskittömän toiminnan käynnistämisestä!