Tutustu Zoom-sovelluksessa NeoLife-tuotteisiin ja tiimin toimintaan

Tule osaksi NeoLife-perhettä, maailmanlaajuista yritystä, joka on toiminut hyvinvointialalla yli 60 vuotta ja toimii tällä hetkellä yli 50 maassa ympäri maailman. NeoLife tekee yrittäjyydestä saavutettavaa kaikille ja tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset: korkealaatuiset tuotteet, omistautuneen henkilökunnan, koulutusta, tuottoisan palkkiojärjestelmän, kannustimia, matkoja ja tunnustusta. Tule mukaan tiimiimme ja osaksi NeoLife-perhettä. Sinun elämäsi, sellaisena kuin sinä sen haluat!

Lataa Zoom-sovellus ennakolta valmiiksi täältä. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiassa. Esityksen katsominen ei velvoita Sinua mihinkään, mutta se voi tarjota tien oheisen kaltaiselle rantamatkalle… Tai vaihtoehtoisesti sivun alareunassa näkyviin kohteisiin.Tapahtumatiedot päivittyvät myös kansainvälisillä sivuilla, joita pääset katsomaan alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Klikkaa kuvasta sivulle, jossa näkyvät kaikki tapahtumat.ympäri maailman.

Seuraava esitys tuotteista ja NeoLife-toiminnasta Zoomissa näkyy alla. Klikkaa itsesi linkistä mukaan positiiviseen seuraan!

PäiväysAihe Linkki/Passcode
13.6.2022
Klo 18.00
Lempeää ravintoa sydämen ja aivojen hyvinvointiin & LTE 💚😊Tiesitkö, että molemmat kaipaavat samoja ravintoaineita voidakseen hyvin ja pysyäkseen terveenä? Olet lämpimästi tervetullut tilaisuuteen kuulolle.Linkki


Meeting ID: 436 019 4755
Passcode: Summer22


Teemme yhdessä ja opetamme toinen toisiamme kohti parempia tuloksia ja saamme henkistä kasvua.

Esityksen jälkeen voit ottaa yhteyttä ja pyytää lisätietoja riskittömän toiminnan käynnistämisestä!