LDC, mieto puhdistusaine, käsisaippua, 5 litraa

104,40 

LDC on mieto ja monipuolinen kodin puhdistusaine. Pese astioita, käsipyykkiä, keittiön tasoja, jääkaappia ja monia muita pintoja.

Tuotetunnus (SKU): 9025 Osasto:

Kuvaus

LDC on hyväntuoksuinen, monipuolinen neste, joka on tarpeeksi tehokas puhdistamaan rasvaisimmatkin kattilat ja pannut ja kuitenkin riittävän hellävarainen käytettäväksi hienopesuun. LDC tekee astioista ja lasista säihkyvän puhtaita raitoja jättämättä runsaalla, kestävällä vaahdolla, joka tunkeutuu myös kattiloiden ja pannujen likaan. Se puhdistaa tehokkaasti hienopesua vaativan pikkupyykin ja villapaidat tehden ne pehmeiksi ja hyväntuoksuisiksi.

Vaikka kuuma vesi helpottaa tiskausta, voi LDC:tä käyttää myös kylmässä ja suolaisessa vedessä yhtä erinomaisin tuloksin. Niinpä LDC onkin tuote, jonka voi ottaa mukaan leirintämatkalle tai muualle, missä ei ole saatavana lämmintä vettä.

  • Pese astioita, käsipyykkiä, keittiön tasot, jääkaapit ja monet muut likaantuneet pinnat.
  • Erittäin hellävarainen käsille ja turvallinen koko perheelle.
  • Biohajoava
  • Kolmoisaktiivinen puhdistustuote, joka tekee vedestä ‘märempää’ ja saa aikaan tehokkaampia tuloksia.
  • Erittäin tehokas, mutta samalla hellävarainen käsille
  • Yleispuhdistus: Sekoita 1 osa LDC:tä 5 osaan vettä. Tätä suhdetta voi nostaa veden kovuudesta ja liasta riippuen. Kovan veden alueilla aloita 1 osalla LDC:tä 3 osaan vettä. Säilytä sekoitusta sekoituspullossa.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 50 × 50 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.